22-24 Ιουνιου & 21-24 Ιουνίου 

Αγίου Πνεύματος στη Σκιάθο

 

 

Επικοινωνια

+30 6984125261

Email

info@taksidiaris.gr

Θα μας βρειτε

Θεσσαλονίκη,Λαρισα,Αθήνα

ωραριο

Καθημερινά 9:00-21:00

22-24 Ιουνιου & 21-24 Ιουνίου

Αγίου Πνεύματος στη Σκιάθο

Αναχωρήσεις:

Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βόλος, Σέρρες, Κατερίνη, Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη,Κομοτηνή,

Ημερομηνίες

22-24 Ιουνιου & 21-24 Ιουνίου

Σκιάθος, το νησί της προσιτής πολυτέλειας.

Η Σκιάθος είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ελληνικά νησιά και βρίσκεται στον βόρειο Σποραδικό Αρχιπέλαγο. Το νησί έχει μεγάλη ποικιλία τοπίων, από πυκνά δάση και καταρράκτες έως καταγάλανες παραλίες και γραφικά χωριά. Η παραλία Κουκουναριές, που βρίσκεται στη δυτική πλευρά του νησιού, θεωρείται μια από τις ομορφότερες παραλίες στη Μεσόγειο.

Η Σκιάθος είναι επίσης γνωστή για τη ζωντάνια της νυχτερινής ζωής της. Στο κέντρο της πόλης της Σκιάθου θα βρείτε πολλά μπαρ και κλαμπ για να διασκεδάσετε όλη τη νύχτα. Επίσης, υπάρχουν πολλά εστιατόρια και ταβέρνες που σερβίρουν τοπικά φαγητά και άλλες εκλεκτές γεύσεις.

Συνολικά, η Σκιάθος είναι ένας προορισμός που συνδυάζει τη μοναδική ομορφιά της με όλες τις ανέσεις που μπορεί να προσφέρει μια τουριστική περιοχή, όπως εξαιρετικά ξενοδοχεία, εστιατόρια, μπαρ και κλαμπ.

Events

Προαιρετικές εκδρομές :

“Γύρος του νησιού”

Ημερήσια κρουαζιέρα με γύρο του νησιού η οποία περιλαμβάνει
στάσεις στις πιο γνωστές παραλίες του νησιού όπως είναι και τα
διάσημα Λαλάρια,το Κάστρο, οι Σπηλιές, ο Τσουγκριάς ενώγίνεται
και στάσηγιαφαγητό στονΚατηγιώργη (Πήλιο).

Σκόπελος – Αλόννησος

Ημερήσια κρουαζιέρα στη Σκόπελο με επίσκεψη τόσο στη διάσημη
παραλία Mamma Mia όσο και στην παραλία της Καστάνης ή της
Μηλιάς για μπάνιο καιφαγητό. 

Sunset Boat Party

Το ηλιοβασίλεμα είναι ήδη κοντά και εσύ βρίσκεσαι σε ένα μεγάλο
καράβι που πλέει στα νερά του ορίζοντα. Η μουσική αρχίζει να παίζει από
τα ηχεία, και η ατμόσφαιρα ξεκινάει να ζεσταίνεται.

Πας Σκιάθο; Έχεις Passport!

Το  Passport είναι το διαβατήριό σου για τη Σκιάθο, το οποίο σου παρέχει προνόμια και εκπτώσεις σε διάφορες επιχειρήσεις στο νησί.

Μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου, καθώς είναι πολύ μικρό σε μέγεθος, και να απολαμβάνεις τα καλύτερα προνόμια και προσφορές καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής σου στο νησί. Το  Passport παρέχεται δωρεάν σε όλους τους πελάτες μας, είτε κλείσετε μόνο τα ακτοπλοϊκά εισιτήριά σας μέσω εμάς είτε ολόκληρο το πακέτο διακοπών σας.”

Πρόγραμμα εκδρομής

1η ημέρα

Αναχώρηση από τη Θεσσαλονίκη στις 04:15 τα ξημερώματα και στάση στη Λάρισα για επιβίβαση των εκδρομέων στις 06:15 από την κεντρική πλατεία. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στο λιμάνι της Αμαλιάπολης με άφιξη περίπου στις 08.30 ενώ το καράβι μας, αναχωρεί στις 09:00. Άφιξη στη Σκιάθο στις 11:30 με 11:45 (στο παλιό λιμάνι).

Μετά την αποβίβασή μας, συγκεντρωνόμαστε μπροστά στο λιμάνι και με τη βοήθεια των  συνοδών του γραφείου, κατευθυνόμαστε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια/καταλύματα για να αφήσουμε τις αποσκευές μας και να ξεκουραστούμε.

Στη συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μια πρώτη γνωριμία με την χώρα της Σκιάθου και να περιηγηθούμε στα γραφικά σοκάκια της. Σημείο αναφοράς της περιήγησής μας είναι το σπίτι του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, το οποίο λειτουργεί ως μουσείο (προαιρετική είσοδος). Στη συνέχεια, έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό και σας προτείνουμε τα τσιπουράδικα και τις ταβέρνες στο παλιό λιμάνι τα οποία έχουν ποιοτική κουζίνα και καλές τιμές.

Το απόγευμα, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε μία από τις παραλίες του νησιού για το απογευματινό σας μπάνιο. Μπορείτε να επιλέξετε την παραλία του Βρωμόλιμνου, την διάσημη παραλία Κουκουναριές ή την παραλία της Αγ. Ελένης για να κάνετε τις βουτιές σας.

Το βράδυ σας προτείνουμε να απολαύσετε το ποτό σας ή ένα υπέροχο cocktail στις διάσημες Μαξιλάρες όπου χτυπάει η νυκτερινή ζωή του νησιού. Για όσους το επιθυμούν, μπορούν να συνεχίσουν για ένα ποτό και στα club του νησιού που βρίσκονται λίγο μετά το νέο λιμάνι της Σκιάθου. Επιστροφή στο δωμάτιο για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα

Ξυπνάμε το πρωί και αναχωρούμε για την προαιρετική κρουαζιέρα με το καραβάκι μας για τα διάσημα Λάλαρια (ραντεβού στο café Goldfish . Φυσικά κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας θα επισκεφθούμε κι άλλες παραλίες για μπάνιο όπως είναι το Κάστρο ενώ θα περάσουμε και από τις περιβόητες σπηλιές για να βγάλουμε ωραίες φωτογραφίες.

Μη ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας μαγιό καθώς θα κάνουμε τις βουτιές μας στα καταγάλανα νέρα του νησιού.

Για όσους δεν ακολουθήσουν την κρουαζιέρα τους προτείνουμε να ξεκινήσουν τη μέρα τους με brunch στο Goldfish στο παλιό λιμάνι και στη συνέχεια για βόλτες μέσα στο γραφικά σοκάκια του νησιού. Μπορείτε φυσικά να επισκεφθείτε και μία από τις παραλίες του νησιού για να απολαύσετε το μπάνιο σας.

Το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο παλιό λιμάνι. Στη συνέχεια, θα επιστρέψουμε στα δωμάτια μας για να ξεκουραστούμε ενώ το βράδυ σας προτείνουμε να κάνετε μια χαλαρή βόλτα στη χώρα για ένα βραδινό γεύμα ή ποτό.

    3η ημέρα

    Σήμερα θα έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε και να κάνουμε τα τελευταία ψώνια μας στην αγορά και στη συνέχεια θα κατεβούμε στο παλιό λιμάνι για να πιούμε ένα καφεδάκι μέχρι να έρθει το καράβι μας.
    Στις 16:00 είναι προγραμματισμένος ο απόπλους με άφιξη την Αμαλιάπολη του Βόλου κατά τις 18:30. Στη συνέχεια θα μας περιμένει το λεωφορείο μας για τον δρόμο της επιστροφής. Θα κάνουμε στάση για φαγητό στο Νιαβή για περίπου 30 λεπτά και μετά κατευθυνόμαστε στη Λάρισα και την Θεσσαλονίκη με άφιξη περίπου στις 22:30. Τέλος εκδρομής.

     

      Μεταφορά

      Μεταφορά με λεωφορείο από την πόλη σας στο λιμάνι με επιστροφή

      Συνοδός - αρχηγός

      Έμπειρος συνοδός – αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού

      Ακτοπλοϊκά

      Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Σκιάθο με επιστροφή με την Elisabet cruises

      Εκπτώσεις

      Εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του νησιού (εστιατόρια, ταβέρνες -ουζερί, γυράδικα,
      κρεπερί, cafe, beach bar, club κ.ά.)

      Διαμονή

      Διαμονή με ή χωρίς πρωινό στο ξενοδοχείο/πανσιόν της επιλογής σας

      Δωροεπιταγή 10€

      Με κάθε κράτηση όλοι οι εκδρομείς µας θα πάρουν δωροεπιταγή 10€ για τη χειμερινή
      µας εκδρομή στο Μπάνσκο, το πιο διάσημο χιονοδρομικό κέντρο των Βαλκανίων

      Eνοικιαζόμενα δωμάτια
      2 Διανυκτερεύσεις

      22-24 Ιουνίου 110 €

       

      3 Διανυκτερεύσεις

      21-24 Ιουνίου – 135€

      * Η πιο οικονομική κατηγορία με τα ενοικιαζόμενα δωμάτια σημαίνει ότι η διαμονή σας θα γίνει σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στη χώρα του νησιού, για τα οποία θα ενημερωθείτε την ημέρα αναχώρησης

      Vaso Ntanika Rooms
      2 Διανυκτερεύσεις

      3-5 Ιουνίου 115 €

       

      3 Διανυκτερεύσεις

      2-5 Ιουνίου – 145 €

      Το συγκρότημα βρίσκεται στο κέντρο της Σκιάθου 100μ από το λιμάνι, παραπλεύρως της οδού Παπαδιαμάντη.

      Τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό ψυγείο μπάνιο, τηλεόραση και μερικά δωμάτια είναι με μπαλκόνι. Υπάρχει αυλή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλες τις ώρες της ημέρας. Παρέχετε wifi ελεύθερη πρόσβαση στο Ιντερνετ.

      Pension Stavroula
      2 Διανυκτερεύσεις

      3-5 Ιουνίου 115 €

       

      3 Διανυκτερεύσεις

      2-5 Ιουνίου – 145 €

      Μόλις λίγα μέτρα από την Παπαδιαμάντη, τον κεντρικό πεζόδρομο της χώρας της Σκιάθου όπου μπορείτε να βρείτε εστιατόρια, καφετέριες, ΑΤΜ και μαγαζάκια με σουβενίρ. Επίσης ακριβώς κάτω από το κατάλυμα υπάρχει φούρνος και στα 100 μ. στάση για το αστικό που πηγαίνει σε όλες τις παραλίες!
      Mimoza Rooms
      2 Διανυκτερεύσεις

      3-5 Ιουνίου 115 €

       

      3 Διανυκτερεύσεις

      2-5 Ιουνίου – 145 €

      Σε μια ήσυχη τοποθεσία και ανάμεσα σε έναν ανθόκηπο, η οικογενειακή επιχείρηση Mimoza Studios είναι μόλις 50μ. μακριά από εστιατόρια. Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν σούπερ μάρκετ σε απόσταση 100μ. και ο κεντρικός σταθμός των λεωφορείων βρίσκεται 200μ. μακριά από το ακίνητο. Το Mimoza απέχει 350μ. από το λιμάνι της Σκιάθου

      Stefanis House
      2 Διανυκτερεύσεις

      3-5 Ιουνίου 115 €

       

      3 Διανυκτερεύσεις

      2-5 Ιουνίου – 145 €

      Το Stefanis House βρίσκεται στη Σκιάθο και προσφέρει δωρεάν WiFi. Απέχει 100μ. από την παραλία και 600μ. από το κέντρο της πόλης, όπου υπάρχουν εστιατόρια και καφετέριες.

      Όλα τα κλιματιζόμενα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα. Έχουν επίσης καθιστικό με τηλεόραση και καναπέ. Τα μπάνια είναι εξοπλισμένα με ντους ή μπανιέρα.

      La Pensione
      2 Διανυκτερεύσεις

      3-5 Ιουνίου 125€

       

      3 Διανυκτερεύσεις

      2-5 Ιουνίου – 155 €

      Τα δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν κλιματισμό, ντουλάπα, βεράντα με θέα στον κήπο, ιδιωτικό μπάνιο, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, κλινοσκεπάσματα και πετσέτες. Ορισμένες μονάδες στο La Pensione Skiathos έχουν μπαλκόνι, ενώ όλες περιλαμβάνουν βραστήρα. Σε κάθε δωμάτιο υπάρχει ψυγείο.
      Matoula Rooms
      2 Διανυκτερεύσεις

      3-5 Ιουνίου 115 €

       

      3 Διανυκτερεύσεις

      2-5 Ιουνίου – 145

      Το Pansion Matoula είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους ταξιδιώτες που επισκέπτονται τη Σκιάθο (Χώρα), προσφέροντας ένα οικογενειακό περιβάλλον καθώς και πολλές χρήσιμες παροχές που θα σας διευκολύνουν κατά τη διαμονή σας.
      Ververis House
      2 Διανυκτερεύσεις

      3-5 Ιουνίου 125 €

       

      3 Διανυκτερεύσεις

      2-5 Ιουνίου – 155 €

      Η πανσιόν Ververis βρίσκεται ακριβώς στη μέση του γραφικού λιμανιού της Σκιάθου. Η διαμονή σας θα είναι πραγματικά ευχάριστη και ξεκούραστη καθώς τα μικρά σκάφη που σας μεταφέρουν στις μαγευτικές παραλίες του νησιού βρίσκονται σε κοντινή απόσταση

      Pelican House
      2 Διανυκτερεύσεις

      3-5 Ιουνίου 125€

       

      3 Διανυκτερεύσεις

      2-5 Ιουνίου – 155 €

      Το Pelican House βρίσκεται σε μια όμορφη τοποθεσία στην πόλη της Σκιάθου, σε μικρή απόσταση από την παραλία Μεγάλη Άμμος, την παραλία Πλάκες της Σκιάθου και το σπίτι του Παπαδιαμάντη. Προσφέρει θέα στον κήπο και κήπο.

      • Εφόσον συνοδεύονται από 2 ενήλικες στο ίδιο δωμάτιο:
      – τα παιδιά έως 4 ετών είναι ΔΩΡΕΑΝ
      – τα παιδιά από 4 έως 12 ετών έχουν 15% έκπτωση
      • Το μονόκλινο έχει επιβάρυνση 50% στη συνολική τιμή του πακέτου
      • Δυνατότητα επιλογής μόνο μεταφοράς στη Σκιάθο (λεωφορείο – καράβι) με κόστος 60€ το άτομο.
      • Για αναχώρηση απευθείας από το λιμάνι του Αχιλλείου έχετε έκπτωση 15€
      • Εάν θέλετε μόνο διαμονή στη Σκιάθο τότε έχετε έκπτωση 35€ το άτομο στις παραπάνω τιμές

      Τιμές ενοικίασης Auto-Moto :

      MOTO (125cc)

      MOTO (125cc): 48 ωρες: 40€

      MOTO (125cc): 72 ωρες: 55€

      ATV – Γουρούνα (250cc)

      MOTO (125cc): 48 ωρες: 50€

      MOTO (125cc): 72 ωρες: 70€

      Αυτοκίνητο Α’ Κατηγορίας

      MOTO (125cc): 48 ωρες: 60€

      MOTO (125cc): 72 ωρες: 85€

      Σημειώσεις:
      • Η μέρα ενοικίασης κάθε οχήματος διαρκεί 24 ώρες οπότε πρέπει να παραδώσετε το όχημα την ίδια ώρα που το παραλάβατε
      ώστε να μη χρεωθείτε έξτρα χρήματα
      • Επίσης, στην ενοικίαση περιλαμβάνεται η απλή ασφάλεια οχήματος ενώ όποιος θέλει μπορεί να προσθέσει έξτρα μικτή
      ασφάλεια σε συνεννόηση με τη συνεργαζόμενη εταιρεία

      ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

      Βρες εδώ μερικά από τα πιο ελκυστικά πακέτα οργανωμένων εκδρομών!

      Φόρμα ενδιαφέροντος

      3 + 7 =