Ταξιδιωτικοί Oδηγοί

Σε αυτή την ενότητα της ιστοσελίδας, έχετε την δυνατότητα να δείτε ταξιδιωτικό υλικό στον υπολογιστή σας. Βρείτε τους ταξιδιωτικούς οδηγούς του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού για διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Σκιάθος

Η Σκιάθος είναι νησί του Αιγαίου και ανήκει στις Σποράδες. Βρίσκεται στο δυτικότερο άκρο του νησιωτικού συμπλέγματος απέχοντας λιγότερο από 4 χιλιόμετρα από την ηπειρωτική Ελλάδα και τις ακτές του νότιου Πηλίου.

Κέρκυρα

Η Κέρκυρα είναι νησί του Ιονίου Πελάγους και συναντάται στο βορειοδυτικότερο άκρο της Ελλάδος. Βρίσκεται στην είσοδο της Αδριατικής, κοντά στα παράλια της Ηπείρου, ενώ η βορειοανατολικές ….

Πάρος

Η Πάρος είναι ένα Αιγαιοπελαγίτικο νησί που συναντάται στο κέντρο του νησιωτικού συμπλέγματος των Κυκλάδων. Βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από την Αντίπαρο (δυτικά), ενώ στα ανατολικά γειτονε…

Κεφαλονιά

Η Κεφαλονιά είναι νησί του Ιονίου πελάγους και αποτελεί το μεγαλύτερο σε έκταση μεταξύ των Επτανήσων. Βρίσκεται απέναντι από την είσοδο του Πατραϊκού Κόλπου έχοντας τη Ζάκυνθο στα ..

Λευκάδα

Η Λευκάδα είναι νησί του Ιονίου Πελάγους και βρίσκεται πολύ κοντά στο βορειοδυτικό άκρο της Αιτωλοακαρνανίας. Μάλιστα, οι Λευκάδα χωρίζεται από την ηπειρωτική Ελλάδα με τον πορθμό του Δρεπάνου,

Ζάκυνθος

Η Ζάκυνθος είναι νησί του Ιονίου πελάγους και ανήκει στα Επτάνησα. Βρίσκεται δυτικά του βορειοδυτικού άκρου της Πελοποννήσου και νότια της Κεφαλλονιάς. Φιλοξενώντας συνολικά 40.508 κατοίκους, είνα….