ΠΑΝΣΙΟΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Καλώς ήρθατε στη Πανσιόν Κατερίνα

Καλώς να έρθετε στην πανέμορφη Σκιάθo, το νησί που γεννήθηκε ο γνωστός διηγηματογράφος Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης. Το νησί παράδεισος παγκόσμια γνωστό για τη σπάνια φυσική ομορφιά του, τους υγροβιότοπους, και τις αμέτρητες χρυσαφένιες ακρογιαλιές. Το νησί που φτιάχτηκε η πρώτη ελληνική σημαία στο ιστορικό Μοναστήρι του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου κατά τον επαναστατικό αγώνα.

Η Πανσιόν Κατερίνα βρίσκεται κοντά στο κέντρο της χώρας δίπλα στο FITNESS-SPA της Σκιάθου, μόλις 700 μέτρα (8-10 λεπτά) από το λιμάνι της, 350 μέτρα από τον φημισμένο κεντρικό πεζόδρομο Παπαδιαμάντη. Βρισκόμαστε σε απόμερη, ήσυχη χωρίς κίνηση οχημάτων περιοχή!

Σε απόσταση 200 και 300 μέτρων μπορείτε να βρείτε σούπερ μάρκετ (3B Markets – Μαρινόπουλος ) καθώς και στάση του τοπικού ΚΤΕΛ για την παγκοσμίως φημισμένη αμμουδιά Κουκουναριές.

Η πλησιέστερη αμμουδιά για μπάνιο είναι η Μεγάλη άμμος μόνο 10-15 λεπτά με τα πόδια 5 λεπτά με το λεωφορείο. Εκεί θα βρείτε παραθαλάσσιες ταβέρνες, σνακ μπαρ, θαλάσσια σπορ κλπ. Τα δωμάτια μας διαθέτουν πρόσφατα ανακαινισμένο μπάνιο, ψυγείο, τηλεόραση, κλιματισμό, Wi-fi και μπαλκόνια με θέα σε κήπο.

Write your comment Here