Επικοινωνια

+30 6984125261

Email

info@taksidiaris.gr

Θα μας βρειτε

Θεσσαλονίκη,Λαρισα,Αθήνα

ωραριο

Καθημερινά 9:00-21:00

Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη

Η Πόλη των ακουσμάτων και των γεύσεων.

Η Κωνσταντινούπολη έχει ιστορία χιλιάδων χρόνων και τα σημάδια του πολιτισμού είναι ορατά σε κάθε σημείο της. Αποτελεί έναν all time classic προορισμό για ψαγμένους και μη ταξιδιώτες που θέλουν να ανακαλύψουν τα μυστικά της. Είναι η μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας και μια από τις πολυπληθέστερες πόλεις του κόσμου. Αν θέλετε ν’ ανακαλύψετε τις ομορφιές της και να πάρετε μια γεύση από χίλιες και μια νύχτες δεν έχετε παρά να την επισκεφθείτε.

Ζήστε την εμπειρία επιλέγοντας ένα οργανωμένο ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη.

Αναχωρήσεις:

Από Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Κατερίνη, Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα, Καρδίτσα

Αγία Σοφία

Η Κωνσταντινούπολη είναι ο πέμπτος δημοφιλέστερος τουριστικός προορισμός στον κόσμο και η Αγία Σοφία είναι το μέρος με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

“Μεγάλο Παζάρι”

Το Μεγάλο Παζάρι είναι μια τεράστια σκεπαστή αγορά με χειροποίητα μαξιλάρια, τσάντες, χαλιά, μπαχαρικά και πολλά άλλα.

“Πύργος Γαλατά”

Το ύψος του φτάνει τα 67 μέτρα, μέχρι το διακοσμητικό οβελό της κωνικής κορυφής του, ενώ η βάση του βρίσκεται 35 μέτρα από το επίπεδο του Κεράτιου κόλπου.

Πρόγραμμα εκδρομής

1η ημέρα

Συγκέντρωση των εκδρομέων στα προκαθορισμένα σημεία και αναχώρηση για Κωνσταντινούπολη. Διέλευση από Εγνατία Οδό, στάση σε σημείο που θα καθορισθεί για καφέ. Σύνορα Κήπων, έλεγχος διαβατηρίων – ταυτοτήτων, σύντομη επίσκεψη στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών (duty free). Στη συνέχεια, φθάνουμε στη Ραιδεστό όπου θα κάνουμε στάση για καφέ πάνω στο δρόμο. Μετά από ακόμα 2 ώρες ταξίδι φτάνουμε στην Πόλη το πρωί.

2η ημέρα

Πρώτη μας επίσκεψη τη Μονή των Βλαχερνών εκεί όπου ψάλθηκε για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος. Στη συνέχεια, αφήνοντας το Κεράτιο θα πάρουμε το καραβάκι για μια προαιρετική κρουαζιέρα, να ξεκουραστούμε θαυμάζοντας Ευρώπη και Ασία στα υπέροχα Στενά του Βοσπόρου. Στη συνέχεια μετάβαση στο  ξενοδοχείο, τακτοποίηση και ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετική επίσκεψη με το λεωφορείο στο Μεσοχώρι, το σημερινό Ortakoy  όπου ο καθένας θα περιηγηθεί στα όμορφα σοκάκια της περιοχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα

Πρωϊνό και αναχώρηση για προαιρετική εκδρομή στα πανέμορφα διαμαντένια Πριγκηπόνησα ξεκινώντας από το νησί της Χάλκης όπου και θα επισκεφθούμε την περίφημη Θεολογική Σχολή της Χάλκης. Στη συνέχεια επισκεπτόμαστε με το καράβι μας το νησί της Πριγκήπου όπου θα έχουμε και ελεύθερο χρόνο για βόλτες και φαγητό. Η Πρίγκηπος είναι ένα πραγματικά όμορφο νησί με γραφικά στενά και επιβλητικά αρχοντικά με ανθισμένους κήπους.

4η ημέρα

Πρωινό και αναχώρηση  με το λεωφορείο όπου θα μεταβούμε στο Ιστορικό Κέντρο με πρώτη μας επίσκεψη τη θρυλική Αγιά Σοφιά και την ανακαινισμένη Κιστέρνα του Ιουστινιανού καθώς και τον Ιππόδρομο. Αφήνοντας πίσω την περιοχή του Σουλτάν Αχμέτ περπατώντας σιγά σιγά θα φτάσουμε στην Κλειστή Αγορά όπου θα παραμείνουμε για ψώνια, καφέ και φαγητό. Στη συνέχεια περπατώντας και διασχίζοντας εξωτερικά την Κλειστή Αγορά θα φτάσουμε στην Αιγυπτιακή Αγορά όπου θα δοθεί ελεύθερος χρόνος για τη συνέχιση των αγορών μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε πλωτό καράβι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα

Πρωινό και αναχώρηση για να μεταβούμε για τις τελευταίες αγορές μας, επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και από εκεί αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη. Στάση στη Ραιδεστό για φαγητό. Διέλευση Κήπων και με τις απαραίτητες στάσεις καθ’ οδόν άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

Ημερομηνίες οργανωμένων εκδρομών : 

Ημερομηνίες:
14-18 Φεβρουαρίου

Διάρκεια:
5 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις

από 145€

Ημερομηνίες:
28 Φεβρουαρίου – 3 Μαρτίου

Διάρκεια:
5 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις

από 145€

Ημερομηνίες:
15-18 & 14-18 Μαρτίου

Διάρκεια:
4 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις – 5 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις

από 135€

Ημερομηνίες:
22-25 & 21-25 Μαρτίου

Διάρκεια:
4 ημέρες / 2 νύχτες & 5 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις

από 135€

Ημερομηνίες:
10-14 Απριλίου

Διάρκεια:
5 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις

από 160€

Ημερομηνίες:
24-28 Απριλίου

Διάρκεια:
5 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις

από 160€

Ημερομηνίες:
2-6 Μαΐου

Διάρκεια:
5 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις

από 165€

Ημερομηνίες:
8-12 Μαΐου

Διάρκεια:
5 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις

από 175€

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Βρες εδώ μερικά από τα πιο ελκυστικά πακέτα οργανωμένων εκδρομών!

Μεταφορά

Μεταφορά με λεωφορείο από την πόλη σας.

Συνοδός - αρχηγός

Έμπειρος συνοδός – αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού

Πρωινό

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια με επιστροφή

Ξεναγήσεις

Ξεναγήσεις περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

Διαμονή

Διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων

Ασφάλεια

Ασφάλεια αστικής ευθύνης