Μπάνσκο: Εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από 50€ το άτομο

To γραφείο μας συνεχίζει τις εβδομαδιαίες οργανωμένες εκδρομές για το Μπάνσκο για όλο το χειμώνα μέχρι και τέλη Μαρτίου. Το πρόγραμμά μας παραμένει σταθερό με 3 εγγυημένες αναχωρήσεις από Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη (οι αναχωρήσεις είναι Τρίτη, Τετάρτη κα Πέμπτη βράδυ από Αθήνα και αντίστοιχα Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή πρωί από Λάρισα και Θεσσαλονίκη).

Για ποιους λόγους να επιλέξετε τον Taksidiaris.gr για την εκδρομή σας στο Μπάνσκο:
 • 10ετής εμπειρία στο συγκεκριμένο προορισμό με χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες
 • Γνώση και εξειδίκευση από έμπειρους αρχηγούς – συνοδούς
 • Τα καλύτερα ξενοδοχεία με πολυτελείς παροχές όπως σπα, πισίνες, εστιατόρια, γυμναστήρια, κλπ
 • Εγγυημένες αναχωρήσεις όλων των εκδρομών για όλη τη σαιζόν ( 95% )
 • Επιβίβαση εκδρομέων από 10 διαφορετικές πόλεις ώστε να καλύπτουμε όλους τους εκδρομείς
 • Οργανωμένο πρόγραμμα εκδρομής με προαιρετικές δραστηριότητες τόσο στο Μπάνσκο όσο και σε άλλες περιοχές της Βουλγαρίας ( Σόφια, Μπλαγκόεβγκραντ, Μπάνια, Casino Finix κλπ )
 •  Bansko passport με προσφορές και εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Σημεία επιβίβασης εκδρομέων στα τουριστικά λεωφορεία του Taksidiaris.gr :

ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΩΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣΏρα
ΑΛΙΜΟΣ (PARKING ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ – Λαμίας & Παλαιστίνης γωνία )21:00
ΣΥΝΤΑΓΜΑ (Είσοδος εθνικού κήπου, απέναντι από το ξενοδοχείο Αμαλία )21:30
ΚΗΦΙΣΙΑ (Super Market ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, Πλατεία Ελαιών – Κάτω Κηφισιά )22:00
ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ (OLYMPUS PLAZA)23:00
ΛΑΜΙΑ (ΝΕΑ ΡΟΥΜΕΛΗ – πάνω στην Εθνική οδό)00:30
ΒΟΛΟΣ ( Κόμβος Βελεστίνου – πάνω στην εθνική )01:30
ΛΑΡΙΣΑ (Υπεραστικός σταθμός ΚΤΕΛ – ΝΙΑΒΗΣ, Τέρμα οδός Βόλου)02:30
ΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΤΕΛ Κατερίνης )03:30
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ)05:30
ΣΕΡΡΕΣ ( New York Cafe – Λευκώνας Σερρών )07:00
ΠΡΟΜΑΧΩΝΑΣ ( Cafe Saluto )07:30

Σημείωση: Η άφιξη στο Μπάνσκο συνήθως γίνεται γύρω στις 10:00 ενώ η αναχώρησή μας από Μπάνσκο είναι προγραμματισμένη στη 13:00 – 13:30 (ανάλογα με το ξενοδοχείο σας). 
Οι ώρες άφιξης στην Ελλάδα είναι οι εξής… 18:00-18:30 στη Θεσσαλονίκη, 20:00 – 20:30 στη Λάρισα και 23:30 – 00:00 στην Αθήνα. (περίπου τα μεσάνυχτα)

Σημαντικές πληροφορίες για τη μετακίνησή σας στη Βουλγαρία
 • Ενήλικες και παιδιά ταξιδεύουν υποχρεωτικά με διαβατήριο νέου τύπου ή ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο διοργανωτής ή το συνεργαζόμενο γραφείο για την αδυναμία επίδειξης των ταξιδιωτικών εγγράφων κατά τον έλεγχο στα σύνορα. Οι κάτοχοι μη ελληνικών εγγράφων έχουν την ευθύνη για τη διέλευση των συνόρων. (για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τη Βουλγάρικη πρεσβεία στην Αθήνα)
 • Οι υπηρεσιακές ταυτότητες δεν αποτελούνε ταξιδιωτικό έγγραφο (στρατιωτικών, λιμενικών, πυροσβεστών) με εξαίρεση των αστυνομικών που ταξιδεύουν κανονικά με την υπηρεσιακή τους.
 • Παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν με ένα γονέα χρειάζονται επικυρωμένη συγκατάθεση του άλλου γονέα. Παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν χωρίς τους γονείς τους χρειάζονται επικυρωμένη συγκατάθεση και από τους δύο γονείς.
 • Προ-κρατήσεις σε συγκεκριμένες θέσεις στα λεωφορεία δεν επιτρέπονται εκτός περιπτώσεων που αφορούν λόγους υγείας και πάντα κατόπιν συνεννόησης με το γραφείο
 • Όλοι οι επιβάτες πρέπει να βρίσκονται στο προκαθορισμένο σημείο αναχώρησης τουλάχιστον 15 λεπτά πριν την ώρα αναχώρησης και να έχουν το κινητό τηλέφωνο του συνοδού της εκδρομής ώστε να επικοινωνήσουν μαζί του σε περίπτωση αργοπορίας.

 

 

Μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα: 6983904455

ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος

Related Post

ΜΠΑΝΣΚΟ : 07 Ιανουαρίου-03 Μαρτίου... Οι αναχωρήσεις των λεωφορείων μας είναι προγραμματισμένες από Αθήνα, Λαμία, Βόλο, Λάρισα, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη και Σέρρες ενώ υπάρχουν και έξτρα αναχ...
Αγίου Βαλεντίνου ταξιδέψτε στην Κωνσταντινούπολη κ... ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ημερομηνίες εκδρομής:  14 – 17 Φεβρουαρίου...
Δαλματικές Aκτές και το Ντουμπρόβνικ της Κροατίας... ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ημερομηνίες εκδρομής: Απόκριες:   07 – 11 Μαρτίου ( 5 ημέρες / 3 διανυκτερεύσ...
5ήμερη αεροπορική εκδρομή στο Ντουμπάι από 470€ το... Πληροφορίες: Με απευθείας πτήσεις της Wizz Air από το αεροδρόμιο της Σόφιας ενώ υπάρχει και οργανωμένη μεταφορά με λεωφορείο από τη Θεσσαλονίκη στο αε...