“City Break” στην Κωνσταντινούπολη 06 – 09 Δεκεμβρίου

Published by admin on

Κωνσταντινούπολη 06 - 09 Δεκεμβρίου

4.5/5

Ημερομηνίες εκδρομής: 06 – 09 Δεκεμβρίου ( 4 ημέρες – 2 διανυκτερεύσεις ) 

1η – 2η ημέρα: ΛΑΡΙΣΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Αναχώρηση από την πύλη του λιμανιού στο Βόλο στις 20:00, από την κεντρική πλατεία της Λάρισας στις 21:00  και από την πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη στις 23:00 . Με τις απαραίτητες στάσεις καθ οδόν, φθάνουμε στα σύνορα περίπου στις 03:00. Έλεγχος διαβατηρίων και χρόνος ελεύθερος στα αφορολόγητα είδη. Μπαίνοντας στην Ανατολική Θράκη περνάμε έξω από την Κεσάνη, Μάλγαρα και Ραιδεστό, ταξιδεύοντας παράλληλα με την ακτή της Θάλασσας του Μαρμαρά.

Άφιξη στην Κωνσταντινούπολη το πρωί,επίσκεψη στο Ορθόδοξο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι, στο Αγίασμα της Παναγίας των Βλαχερνών, όπου εψάλη για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626 μ.Χ.. Προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο με κόστος 15€ / άτομο

Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και ξεκούραση.Το απόγευμα μία πρώτη γνωριμία με την πόλη περπατώντας στα όμορφα και γραφικά στενά του πεζόδρομου του Πέραν, θα σας ενθουσιάσει.

Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση στην παραδοσιακή περιοχή του ΚΟΥΜ-ΚΑΠΙ για φαγητό με ζωντανή μουσική και κόστος 15€ / άτομο ( περιλαμβάνει πλήρες μενού φαγητού εκτός ποτών). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ – ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ – ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΑΓΟΡΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση κατά τις 08:30 για επίσκεψη στην Αγιά-Σοφιά και στο ιστορικό κέντρο όπου θα δούμε τον Βυζαντινό Ιππόδρομο με τον Αιγυπτιακό οβελίσκο, την ελικτή στήλη των Δελφών, την γερμανική κρήνη του 1898, την στήλη του Κωνσταντίνου, το μπλε τζαμί, τη Βυζαντινή υπόγεια δεξαμενή του Ιουστινιανού και θα καταλήξουμε στην μεγάλη σκεπαστή αγορά με τα 4000 καταστήματα “Καπαλί Τσαρσί” όπου θα έχουμε χρόνο για αγορές.

Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση στα “χανουμάκια” με επίσκεψη σε νυχτερινό κέντρο με οριεντάλ μουσική, ανατολίτικους χορούς και τραγούδια. Αναχώρηση από το ξενοδοχείο στις 20:45 (Κόστος στα 30€ το άτομο με πλήρες γεύμα και ποτά ή κρασιά).

4η ημέρα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΛΑΡΙΣΑ

Πρωινό και στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην πλατεία ΤΑΞΙΜ για τα τελευταία μας ψώνια για μπαχαρικά και λουκούμια σε πολύ καλές τιμές. Στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο για επιστροφή στην Ελλάδα. Άφιξη στα σύνορα το μεσημέρι, τελωνειακός έλεγχος και με ενδιάμεσες στάσεις καθ οδόν,

Τιμή 4ήμερης εκδρομής 06-09 Δεκεμβρίου ( 2 διανυκτερεύσεις ) κατ’ άτομο με βραδινή αναχώρηση από Θεσσαλονίκη ή Σέρρες :
 • 95€ το άτομο με πρωινό στο κεντρικό ξενοδοχείο LAUSOS PALACE 5* (SISLI)
 • 99€ το άτομο με πρωινό στο κεντρικό ξενοδοχείο DORA 4* (TAXIM / DOLAPDERE)
 • 105€ το άτομο με πρωινό στο κεντρικό ξενοδοχείο LION HOTEL / ETERNO HOTEL / DENCITY HOTEL 4* (TAXIM)
 • 115€ το άτομο με πρωινό στο κεντρικό ξενοδοχείο OZTANIK HOTEL 4* (TAXIM)
 • 125€ το άτομο με πρωινό στο κεντρικό ξενοδοχείο AVANTGARDE 4* (TAXIM)
 * Επιβάρυνση μονόκλινου +50% επί της τιμής

Αναχωρήσεις από: Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη και Σέρρες

Αναχώρηση από Βόλο, Λάρισα ή Κατερίνη : + 15€ για το σύνολο της εκδρομής

Στην τιμή της προσφοράς μας περιλαμβάνονται:
 • Μεταφορά με σύγχρονο λεωφορείο από Λάρισα, Κατερίνη ή Θεσσαλονίκη στην Κωνσταντινούπολη μετ’ επιστροφής
 • Ξεναγήσεις- περιηγήσεις του προγράμματος με τοπικό Ελληνόφωνο ξεναγό
 • Πρωινό σε μπουφέ στο εστιατόριο του ξενοδοχείου
 • Έμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Δημοτικός φόρος
Δεν περιλαμβάνονται:
 • Τα γεύματα και τα ποτά στις ταβέρνες
 • Οι είσοδοι αρχαιολογικών χώρων και μουσείων
 • Η κρουαζιέρα στο Βόσπορο (+20€)
 • Διασκέδαση στα Χανουμάκια (+30€)
 • Διασκέδαση στο Κουμ Καπί (+15€)
Σημειώσεις:
 • Ο αρχηγός δύναται εφόσον οι συνθήκες του ταξιδιού το επιβάλουν να τροποποιήσει το πρόγραμμα επισκέψεων και περιηγήσεων προς όφελος των ταξιδιωτών
 • Η κρουαζιέρα στο Βόσπορο διαρκεί περίπου 2 ώρες και κοστίζει 20€ το άτομο
 • Μην ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε την περιαγωγή στα κινητά σας ώστε να μπορείτε να επικοινωνήσετε όταν θα βρίσκεστε στην Τουρκία. Φυσικά, για να καλέσουμε Ελλάδα χρησιμοποιούμε το 0030.
 • Για να κρατήσετε θέσεις πρέπει να μας στείλετε τα ονοματεπώνυμά σας,τους αριθμούς ταυτοτήτων και τις ημερομηνίες γεννήσεως ενώ στη συνέχεια θα πρέπει να περάσετε από τα γραφεία μας ή να μας καταθέσετε μια προκαταβολή από 50€ το άτομο σε τραπεζικό λογαριασμό του γραφείου 
 • Τα παιδιά έως 6 ετών είναι ΔΩΡΕΑΝ στα ξενοδοχεία και επιβαρύνονται μόνο με τα έξοδα μεταφοράς τα οποία ανέρχονται στα 70€ μετ’ επιστροφής για τις 2 νύχτες και στα 90€ για τις 3 νύχτες.
 • Τα παιδιά από 6-12 ετών έχουν έκπτωση 25% στη συνολική τιμή του πακέτου.
 • Τα παιδιά από 12-18 ετών έχουν έκπτωση 10% στη συνολική τιμή του πακέτου.
 • Οι παιδικές εκπτώσεις γίνονται εφόσον τα παιδιά κοιμούνται σε sofa-bed (καναπές–κρεβάτι)
  στοίδιοδιαμέρισμαμετουςγονείςτουςδηλαδήθαπρέπειναμένουνμαζίμε2ενήλικεςπουθαπληρώσουνκανονικήτιμήενήλικα.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ: Διαβατήριο καινούριο ή ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες με ευθύνη του πελάτη για την εγκυρότητά τους.

Σημείωση: Σε περίπτωση που ακυρώσετε την εκδρομή μέχρι 5 μέρες πριν την αναχώρηση, τότε σας επιστρέφουμε την προκαταβολή ενώ για ακύρωση τις τελευταίες 4 μέρες χρεώνεστε ακυρωτικά 50€ το άτομο, δηλαδή το ποσό της προκαταβολής το οποίο έχετε ήδη πληρώσει.

Κωνσταντινούπολη, η πρωτεύουσα του Βυζαντίου!

Η Κωνσταντινούπολη, είναι η μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας, αποτελώντας το οικονομικό, πολιτιστικό και ιστορικό κέντρο της χώρας. Με πληθυσμό περίπου 14,38 εκατομμύρια κατοίκους, αποτελεί μια από τις πολυπληθέστερες πόλεις του κόσμου.

Η Κωνσταντινούπολη έχει ιστορία χιλιάδων χρόνων και τα σημάδια του πολιτισμού είναι ορατά σε κάθε σημείο της. Αποτελώντας έναν all time classic προορισμό για ψαγμένους και μη ταξιδιώτες που θέλουν να ανακαλύψουν τα μυστικά της.

Εκκλησία Αγίας Σοφίας

Εκκλησία Αγίας Σοφίας

Ο ναός της Αγίας Σοφίας είναι ένα από σημαντικότερα μνημεία της συγχρονης ιστορίας αλλά και ένα από τα κορυφαία σύμβολα της Ορθοδοξίας. Απαραίτητη στάση κάθε επισκέπτη, δη Έλληνα, ένα από τα σπουδαιότερα αρχιτεκτονικά επιτεύγματα παγκοσμίως
Μεγάλο Παζάρι

Μεγάλο Παζάρι

Είναι μια από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες καλυμμένες αγορές στον κόσμο, με περισσότερες από 58 καλυμμένες οδούς και πάνω από 1.200 καταστήματα που προσελκύουν μεταξύ 250.000 και 400.000 επισκεπτών καθημερινά.
Βόσπορος

Βόσπορος

Μια βόλτα με τα καραβάκια του Βοσπόρου θα νιώσει κανείς να ταξιδεύει σε χώρες μαγικές. Υπέροχα αξιοθέατα που αξίζει να τα γευτεί το μάτι και να ταξιδέψει τον νου.
Γέφυρα και Πύργος του Γαλατά

Γέφυρα και Πύργος του Γαλατά

Από πάνω του διέρχονται αυτοκίνητα, τραμ , ενώ όταν ο καιρός το επιτρέπει είναι γεμάτη με ψαράδες. Στην βάση της γέφυρας υπάρχει ένας όροφος που στεγάζει μαγαζιά και restaurant. Αν σηκώσετε το κεφάλι σας ψηλά ενώ διασχίζετε την γέφυρα του Γαλατά θα δείτε, από την μία πλευρά την Αγία Σοφία και το Μπλε τζαμί και από την απέναντι των πύργο του Γαλατά.
Μπλε Τζαμί

Μπλε Τζαμί

Είναι το ωραιότερο και μεγαλύτερο τζαμί στην Κωνσταντινούπολη, ξακουστό και για την αρμονία του. Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα αριστουργήματα της Ισλαμικής αρχιτεκτονικής παγκοσμίως και αρχιτέκτονάς του υπήρξε ο Σεντεφχάρ Μεχμέτ Αγάς

 ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

+30 6983904455

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *