Ένα απίστευτο συμβάν συνέβη στο Κιλκίς με έναν υποψήφιο δημοτικός σύμβουλο να καταγγέλλει ότι εξαπατήθηκε και τώρα ζητάει από τους συμπολίτες του να μην τον τιμήσουν με τη ψήφο τους.

Ένα από τα πιο παράξενα σκηνικά συνέβη στο Κιλκίς. Αυτό όμως που καταγγέλλει ο κ. Τριαντάφυλλος Κοροβανίδης δεν έχει προηγούμενο, τουλάχιστον, στην αυτοδιοικητική ιστορία του νομού.

Ο κάτοικος του Μαυρονερίου Κιλκίς καταγγέλλει στην εφημερίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ πως όλα ξεκίνησαν όταν έδωσε την ταυτότητά του στον πρόεδρο της Κοινότητάς με σκοπό να είναι υποψήφιος με το συνδυασμό του δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη. Ωστόσο, ανακάλυψε ότι τελικά είναι υποψήφιος με τον αντίπαλο συνδυασμό, αυτόν του υποψήφιου δημάρχου Θεόδωρου Βαφειάδη!

Η καταγγελία του όμως δεν σταματάει εκεί καθώς αναφέρει ότι η υποψηφιότητά του επικυρώθηκε με μια πλαστογραφημένη υπεύθυνη δήλωση, , με το γνήσιο της υπογραφής να έχει γίνει από τον πρόεδρο άλλης κοινότητας, των Θεοδοσίων, τον οποίο δεν γνωρίζει, με την κοινότητα αυτή να βρίσκεται στην άλλη άκρη του δήμου Κιλκίς!

Χωρίς να έχει άλλη επιλογή ο κ. Κοροβανίδης ζητά από φίλους και συγγενείς να μην ψηφίσουν τον συνδυασμό Βαφειάδη, στο ψηφοδέλτιο του οποίου βρίσκεται το όνομά του, αλλά αυτόν του δημάρχου Κυριακίδη!