Υπηρεσίες

Ταξιδεύουμε μαζί…

Οργανωμένες νεανικές – φοιτητικές εκδρομές

Η ναυαρχίδα του γραφείου μας είναι η διοργάνωση των νεανικών εκδρομών, όπως οι φοιτητικές και οι μαθητικές για τις οποίες υπάρχει αρκετά μεγάλη εμπειρία. Οι φοιτητικοί μας προορισμοί για τη νέα σαιζόν είναι η Αράχοβα και το Bansko, όσο αφορά τη χειμερινή σαιζόν, η Μύκονος και η Σκιάθος όσον αφορά την καλοκαιρινή σαιζόν και η Πράγα με την Κωνσταντινούπολη όσον αφορά τις εκδρομές στο εξωτερικό. Αντίστοιχα, οι μαθητικοί προορισμοί είναι η Ρόδος, η Κρήτη, η Κέρκυρα για την Ελλάδα και η Ρώμη, η Πράγα, η Βαρκελώνη, το Λονδίνο και το Παρίσι για το εξωτερικό.

Ατομικά Ταξίδια – Ταξίδια ειδικού ενδιαφέροντος

Θέλετε να ταξιδέψετε έχοντας ελευθερία κινήσεων και να ανακαλύψετε μόνοι σας τους θησαυρούς των πόλεων και των πολιτισμών; Δεν έχετε παρά να διαλέξετε τον προορισμό σας και να ονειρευτείτε το ταξίδι σας! Σας προσφέρουμε τις αεροπορικές ή ακτοπλοϊκές μεταφορές σας, τη διαμονή σας, ακόμα και το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας, όπως και όλες τις σχετικές παροχές που θα κάνουν το όνειρό σας πραγματικότητα! Επιλεγμένα ξενοδοχεία, αξιόπιστες αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρείες και έμπειροι συνεργάτες, εγγυώνται την επιτυχία του ταξιδιού σας.

 

Επαγγελματικά Ταξίδια - Εμπορικές εκθέσεις - Συνέδρια L.A. Travel

Επαγγελματικά Ταξίδια – Εμπορικές εκθέσεις – Συνέδρια

Η λέξη «επαγγελματίας» εμπεριέχει τις έννοιες «συνεπής», «οργανωτικός», «τελειομανής». Όλες μαζί αυτές οι έννοιες, συνθέτουν τη βάση πάνω στην οποία δουλεύουμε για την οργάνωση των επαγγελματικών σας ταξιδιών, συνεδρίων και ταξίδια κινήτρων. Αξιόπιστες αεροπορικές εταιρείες, επιλεγμένα ξενοδοχεία, άψογα και πρωτότυπα gala και business meetings, θα σας πείσουν πως δεν παρουσιαζόμαστε απλώς ως επαγγελματίες, είμαστε!

Ταξίδια Συλλόγων - Σωματείων - Ομάδων L.A. Travel

Ταξίδια Συλλόγων – Σωματείων – Ομάδων

Και για τα ταξίδια που αφορούν συλλόγους, ομάδες ή και μεγάλες παρέες και που θέλουν να σχεδιάσουν και να εκτελέσουν την εκδρομή τους σύμφωνα με τις προτιμήσεις και ιδιαιτερότητές τους, μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο μας. Έχουμε τη δυνατότητα ναύλωσης αεροσκαφών και λεωφορείων, που μαζί με την παροχή ξενοδοχείου, αρχηγού και ξεναγού, θα φέρουν την ομαδική εκδρομή στα μέτρα σας!

Κρουαζιέρες - Ιστιοπλοΐα L.A. Travel

Κρουαζιέρες – Ιστιοπλοΐα

Πολυτελή πλωτά «ξενοδοχεία», προσφέρουν στους ταξιδιώτες όλες τις ανέσεις μιας μικρόπολης και σας δίνουν τη δυνατότητα να επισκεφτείτε πολλούς και διαφορετικούς προορισμούς, σε ένα μόνο ταξίδι. Το νησιώτικο και παράκτιο Αιγαίο, η Αδριατική, η Καραϊβική και πολλά άλλα λιμάνια του πλανήτη, περιμένουν να αγκυροβολήσετε ανοικτά τους. Ο γύρος των ελληνικών νησιών και παραλιών με σκάφος είναι ακόμη μια δυνατότητα που προσφέρουμε στους παραθεριστές, η οποία γίνεται όλο και πιο δημοφιλής μεταξύ των πελατών μας.

Γανηλια - Εξωτικά ταξίδια L.A. Travel

Γαμήλια – Εξωτικά ταξίδια

Το γαμήλιο ταξίδι είναι συνυφασμένο για πολλούς με τη ξεκούραση και τις μαγευτικές στιγμές σε μέρη τροπικά και εξωτικά. Σχεδιάζουμε τα εξωτικά ταξίδια των ονείρων σας. Σας προτείνουμε τους πιο ειδυλλιακούς προορισμούς ανά τον κόσμο και φροντίζουμε ν’ απολαύσετε χωρίς περιορισμούς τις ομορφιές αυτών των ξεχωριστών τοπίων.

Taksidiaris.gr

Στη Λάρισα και στη Θεσσαλονίκη αλλά με την παρουσία μας στο διαδίκτυο έχουμε καταφέρει να διατηρούμε πιστούς πελάτες απ’ όλη την Ελλάδα οι οποίοι μας γνωρίζουν και μας εμπιστεύονται τηλεφωνικά και διαδικτυακά.

Στόχος μας είναι σε λίγο καιρό να ανοίξουμε γραφείο και στην Αθήνα ή σε άλλες επαρχιακές πόλεις ώστε να σας δώσουμε την ευκαιρία να μας γνωρίσετε από κοντά αλλά και να ζείτε μαζί μας την εμπειρία σχεδίασης του επόμενου ταξιδιού σας