Εβδομαδιαίες εκδρομές στη Σκιάθο

skiathos_taksidiaris.gr

Taksidiaris .gr 

κανε κρατηση

6988558275 | 6983904455

January 17, 2022

Safety First

Το φετινό καλοκαίρι έχετε ένα παραπάνω λόγο να σχεδιάσετε τις διακοπές σας μαζί μας στον συγκεκριμένο προορισμό, γιατί σας παρέχουμε δωρεάν τις παρακάτω υπηρεσίες.

Εικονίδιο για ακύρωση εκδρομής

Δωρεάν ακύρωση

Δωρεάν ακύρωση της εκδρομής μέχρι 7 μέρες πριν την αναχώρηση για οποιοδήποτε λόγο (δυνατότητα αλλαγής ημερομηνιών)

Εικονίδιο για εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Επιστροφή χρημάτων

Επιστροφή 100% των χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης της εκδρομής λόγω ανωτέρας βίας (ακόμα και 1 μέρα πριν την αναχώρηση)

Εικονίδιο για ταξιδιωτική ασφάλιση

Ταξιδιωτική ασφάλιση

Ταξιδιωτική ασφάλιση με πλήρη υγειονομική περίθαλψη κατά τη διάρκεια της εκδρομής ( σε συνεργασία με τη Generalli Hellas)

Οι αναχωρήσεις μας γίνονται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή για την Low Season και κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη και Κυριακή για την High Season με λεωφορεία από Λάρισα, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες ενώ ορισμένες αναχωρήσεις γίνονται και από Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη. Επίσης, έχουμε αναχωρήσεις καθημερινά από την Αθήνα σε συνεργασία με το λεωφορείο την Anes Ferries ενώ υπάρχει δυνατότητα αναχώρησης καθημερινά από το λιμάνι του Βόλου, του Αγ. Κωνσταντίνου ή του Μαντουδίου.

Κράτηση

Τιμοκατάλογοι

Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε όλους τους τιμοκαταλόγους των οργανωμένων εκδρομών του γραφείου μας. Κάντε κλικ σε αυτόν που σας ενδιαφέρει και μάθετε περισσότερα!

Πληροφορίες – Κρατήσεις

6988558275 & 6983904455 

Εικονίδιο για Ακτοπλοϊκά εισιτήρια                               Ακτοπλοϊκά εισιτήρια
Εικονίδιο για Μεταφορά με σύγχρονα λεωφορεία
 
 Μεταφορά με σύγχρονα λεωφορεία
Εικονίδιο για Διαμονή σε ξενοδοχείο ή πανσιόν
 
Διαμονή σε επιλεγμένα δωμάτια / ξενοδοχεία
Εικονίδιο για Ξεναγήσεις περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
Ξεναγήσεις περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
Εικονίδιο για Έμπειρο αρχηγό – συνοδό εκδρομής
Αρχηγός ή τοπικός αντιπρόσωπος
Εικονίδιο για Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλεια
Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλεια
Περιλαμβάνει
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Σκιάθο μετ’ επιστροφής από το λιμάνι από το οποίο σας εξυπηρετεί (Βόλος, Αχίλλειο, Άγιος Κωνσταντίνος, Μαντούδι).
 • 2 έως 8 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα καταλύματα μέσα στη χώρα της Σκιάθου.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Ταξιδιωτική ασφάλιση με πλήρη υγειονομική περίθαλψη κατά τη διάρκεια της εκδρομής (σε συνεργασία με τη Generalli Hellas)
 • Έμπειρος αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας.
 • Passport με προσφορές και εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του νησιού (εστιατόρια, beach bar, club, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, κλπ).
Διαδικασία Κράτησης / Τρόπος Πληρωμής

Για να κατοχυρώσετε την κράτησή σας θα πρέπει να μας στείλετε τα ονοματεπώνυμά σας, ένα κινητό επικοινωνίας και την πόλη αναχώρησης, επίσης μας δηλώνετε το κατάλυμα της επιλογής σας το οποίο θα το βρείτε στα παρακάτω έντυπα και εφόσον έχουμε διαθεσιμότητα, θα σας επιβεβαιώνουμε άμεσα την κράτηση ενώ θα χρειαστεί να μας καταθέσετε μια προκαταβολή από 30€ το άτομο.

Πολιτική ακύρωσης

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερο λόγω των επιπτώσεων του Covid-19 σε όλο τον τουριστικό κλάδο και όχι μόνο και για το λόγο αυτό η εταιρεία μας σας παρέχει δωρεάν τις εξής υπηρεσίες :

 • Δωρεάν ακύρωση της εκδρομής μέχρι 7 μέρες πριν την αναχώρηση για οποιοδήποτε λόγο (δυνατότητα αλλαγής ημερομηνιών).
 • Επιστροφή 100% των χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης της εκδρομής λόγω ανωτέρας βίας (ακόμα και 1 μέρα πριν την αναχώρηση).
 • Δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση με πλήρη υγειονομική περίθαλψη κατά τη διάρκεια της εκδρομής (σε συνεργασία με τη Generalli Hellas).

  JUST CHECK!

  5μερες εκδρομές στην Ίο για όλο το καλοκαίρι

  5μερες εκδρομές στην Ίο για όλο το καλοκαίρι

  Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Πειραιάς, Λαμία, Σέρρες, Βόλος, Κατερίνη, Αθήνα Ιούλιος Αύγουστος 06-10 Ιουλίου 03-07 Αυγούστου 10-14 Ιουλίου 07-11 Αυγούστου 14-18 Ιουλίου 11-15 Αυγούστου 18-22 Ιουλίου 15-19 Αυγούστου 22-26 Ιουλίου 19-23 Αυγούστου 26-30 Ιουλίου 23-27 Αυγούστου...

  7ήμερη Κρουαζιέρα Μυθικό Αρχιπέλαγος

  7ήμερη Κρουαζιέρα Μυθικό Αρχιπέλαγος

  Λιμάνι: Θεσσαλονίκη    Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος 29 Ιουνίου - 06 Ιουλίου 06 - 13 Ιουλίου 03 - 10 Αυγούστου 13 - 20 Ιουλίου 10 - 17 Αυγούστου 20 - 27 Ιουλίου 17 - 24 Αυγούστου 27 - 03 Αυγούστου Πρόγραμμα κρουαζιέρας (Θεσσαλονίκη) Γνωστή για το Λευκό Πύργο, την...

  3ήμερη Κρουαζιέρα στο Ειδυλλιακό Αιγαίο

  3ήμερη Κρουαζιέρα στο Ειδυλλιακό Αιγαίο

  Δωρεάν ακύρωση Δωρεάν ακύρωση της εκδρομής μέχρι 7 μέρες πριν την αναχώρηση για οποιοδήποτε λόγο (δυνατότητα αλλαγής ημερομηνιών) Επιστροφή χρημάτων Επιστροφή 100% των χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης της εκδρομής λόγω ανωτέρας βίας (ακόμα και 1 μέρα πριν την αναχώρηση)...