Δραστηριότητες – Προαιρετικές εκδρομές

BANSKO

2022-2023

 

 

 

 

 

 Δραστηριότητες – Προαιρετικές εκδρομές

Ιαματικά λουτρά

Βόλτα στα ιαματικά λουτρά της ευρύτερης περιοχής του Μπάνσκο (διαδρομή 10 λεπτών με το λεωφορείο), στα οποία θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα φυσικά σπα της περιοχής Μπάνια.
Αναχώρηση από το ξενοδοχείο σας κατόπιν ραντεβού με το συνοδό του γραφείου.

Περιλαμβάνει: Μεταφορά, συνοδό και δωρεάν χρήση σπα.
Αναχώρηση: στις 16:00

Tιμή (2021-2022): 15€

 

Μπαγκλόεβγκαρντ

Bόλτα μισής μέρας για ψώνια στο Μπλαγκόεβραντ. Εκεί, μπορείτε να περιπλανηθείτε στο κέντρο της πόλης όπου υπάρχει τεράστια αγορά γεμάτη με καταστήματα, καθώς επίσης να γευματίσετε και να κάνετε περίπατο στον πεζόδρομο της πόλης.

Περιλαμβάνει: Μεταφορά, συνοδό, ξενάγηση. Δεν περιλαμβάνονται είσοδοι στα μουσεία.
Αναχώρηση: στις 12:00

 

Snow ATV – Γουρούνες στο χιόνι

Βόλτα στη βόρεια πλευρά του όρους Πιρίν σε υψόμετρο από 960 έως 1200 μέτρα μέσα σε δάσοςερυθρόδερμης πεύκης και ελάτης αλλά και σε λιβάδια ώστε να απολαμβάνετε υπέροχη θέα.

Περιλαμβάνει: το ATV όχημα, καύσιμα & έμπειρο συνοδό
Ώρες αναχώρησης: κατόπιν συνεννόησης με τον αρχηγόσυνοδό του γραφείου
Σημείωση: Η τιμή είναι κατ΄ άτομο για 2 αναβάτες. Για να συμμετέχει κάποιος μόνος του το κόστος ανέρχεται στα 40€

 

4Χ4 Jeep Safari

Βόλτα στη βόρεια πλευρά του όρους Πίριν σε υψόμετρο από 960 έως 1200μ. μέσα από δάσος ερυθρόδερμης πεύκης και ελάτης αλλά και σε λιβάδια ώστε να απολαμβάνετε πολύ ωραία θέα. Σε κάποια σημεία θα γίνεται στάση για φωτογράφιση και ξενάγηση όπως στο Μοναστήρι Παλίγο Ντέν και τη λίμνη Μπελισμάτα. Στα μισά της διαδρομής θα υπάρχει στάση για ζεστό τσάι με μπισκότα. (για τη δραστηριότητα δε χρειάζεται ιδιαίτερος εξοπλισμός).

Περιλαμβάνει: το 4Χ4 όχημα, οδηγό, καύσιμα, ξενάγηση και τσάι.
Ώρες αναχώρησης: 09:30-12:30 ή 12:30-15:30 (μέχρι 8 άτομα ανά δρομολόγιο)

 

 

Σόφια

Ολοήμερη εκδρομή στη Σόφια. Αναχώρηση νωρίς το πρωί. Άφιξη πανοραμική όσο και πεζή ξενάγηση για να γνωρίσουμε την πόλη και τα ενδιαφέροντα μνημεία της, όπως την εκκλησία του Νέφσκυ και την υπαίθρια αγορά με παλιά αντικείμενα και αντίκες, την Ρώσικη εκκλησία, τα παλιά ανάκτορα και σημερινή πινακοθήκη, το μνημείο των Ρώσων στρατιωτών, το παλιό Πανεπιστήμιο, την Γέφυρα των Αετών και άλλα. Για αγορές η Σόφια προσφέρει καταπληκτικές ευκαιρίες, αν σκεφθεί κανείς τα 5 mall. Αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο Μπάνσκο.

Περιλαμβάνει: Μεταφορά, συνοδό, ξενάγηση
Αναχώρηση: στις 09:00

Tιμή (2021-2022): 20€

Tιμή (2022-2023): –

 

Μεταφορά στο χιονοδρομικό με λεωφορείο μας

Για να αποφύγετε την μεγάλη αναμονή στη γόνδολα σας προτείνουμε να αγοράσετε το ski pass είτε από τηρεσεψιόν του ξενοδοχείου σας (εφόσον προσφέρει τη συγκεκριμένη υπηρεσία) είτε από τα κεντρικά εκδοτήρια από την προηγούμενη μέρα (κατά προτίμηση απογευματινές ώρες) είτε και από τα εκδοτήρια που υπάρχουν πάνω στο χιονοδρομικό κέντρο την ημέρα που θα ανεβείτε για ski/snowboard. Οπότε, την ημέρα που θα αφιερώσετε στο βουνό μπορείτε να μετακινηθείτε με το λεωφορείο μας με Έλληνα συνοδό ο οποίος και θα σας δίνει χρήσιμα tips γιατις πίστες.

Ώρες αναχώρησης: 10:30 & 12:30
Ώρες επιστροφής: 14:40 & 16:00

Tιμή (2021-2022): 15€

Tιμή (2021-2022): 15€