ΑΜΦΙΛΙΚΗ ΠΑΝΣΙΟΝ

admin 01 Feb , 2019 0 Comments hotels-skiathos

Καλώς ήρθατε στην Αμφιλίκη Πανσιόν.

Η Σκιάθος είναι ένα από τα ποιο κοσμοπολίτικα νησιά του Aιγαίου. Καταπράσινη και ζωντανή, προσφέρει υπέροχες ακρογιαλιές, πανέμορφα δειλινά, συνδυάζοντας με έναν μοναδικό τρόπο την έντονη νυχτερινή κοσμοπολίτικη ζωή αλλά και τις ήσυχες απολαυστικές διακοπές.

Το Αμφιλίκη βρίσκεται χτισμένο δίπλα στην θάλασσα στην περιοχή ακρόπολη της Σκιάθου, από όπου μπορείτε να απολαύσετε την αμφιθεατρική θέα και το λουσμένο από το λυκόφως μοναδικό μεσογειακό τοπίο.

Διαθέτουμε 11 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια με τηλεόραση, κλιματισμό, ψυγείο και ατομικό μπάνιο, εκ των οποίων τα 8 διαθέτουν θέα προς την θάλασσα και τα υπόλοιπα 3 θέα στο καταπράσινο πάρκο που βρίσκεται ακριβώς πίσω μας.

Αναλυτικά διαθέτουμε στο μπροστινό μέρος της πανσιόν μας με θέα στην θάλασσα, 6 δίκλινα δωμάτια (2 μονά κρεβάτια), 1 δίκλινο με διπλό κρεβάτι, και ένα μεγάλο δωμάτιο με ένα διπλό κρεβάτι και 2 μονά και στο πίσω μέρος με θέα στο πάρκο, 2 τρίκλινα δωμάτια (3 μονά κρεβάτια) και 1 τρίκλινο δωμάτιο με ένα διπλό και ένα μονό κρεβάτι.